Teokseni ovat erilaisissa näyttelytiloissa toimivia kokonaisuuksia. Materiaalit valitsen teoksen ehdoilla. Kaikki teokseni muodostavat eräänlaisen palapelin, joita yhdistelen ja installoin tilanteen, tarkoituksen ja tilan mukaan.

Kaikki teokseni toimivat myös yksittäisinä palapelin palasina.


Koti ja unohdetut muistot
"Totuus konseptista koti ja unohdetut muistot" 2007, valokuva ja maalaus kankaalle, à 80 x 80
Koti ja unohdetut muistot
Taistelu perhosten kanssa
Omakuvasarja, lyijykynä puulle, 2006 á 40x40
Taistelu perhosten kanssa
Tähdenlento
584 kpl, kipsi 2005 installoituna Mäntän kuvataideviikoille.
Tähdenlento
Nainen vailla historiaa
Täytetyt kanat ja pronssi, 2005
Nainen vailla historiaa
Pala taivaasta
2007, öljy kankaalle à 75x120, à 1100€
Pala taivaasta
Prinssi vai sammakko
Pronssi, 66 kpl, 2007
Prinssi vai sammakko
Vastauksia, kiitos?
pronssi ja hiili, 2008
Vastauksia, kiitos?
NarkisSOS
pronssi, peili ja valo, 2002
NarkisSOS

Kuvataiteilijana pidän tärkeänä, että tekemäni yksityiset teokset ovat omakohtaisia ja omaan kokemusmaailmaan sijoittuvia. En koe perustelluksi kommentoida taiteen keinoin jotain ulkopuolista tapahtumaa, koska tekemiseni perustuu ajatteluni kehittämiseen ihmisenä, ei vaikkapa ulkokohtaiseen ajan kritiikkiin. Näin pyrin pitämään omat teokseni mahdollisimman avoimina ja kertomuksellisina otteina maailmasta, jossa elän. Yhdistämällä erilaisia tapoja toimia maailmassa taiteen kenttään toivon katsoja löytävän palan kauneutta, haavetta, toivoa, tai hetken irottautumiselle. Toisaalta pyrin joissain teoksissani tuomaan esille erilaisten hierarkisten, sosiaalisten asetelmien poikkileikkauksia tai toisenlaisia näkökulmia vaikkapa erilaisiin arjen toimintamalleihin.

Julkisissa teoksissani minua kiehtoo nimen omaan niitten epänarsistinen taiteilijakuva. Tällä hetkellä minua kiinnostaa juuri julkisten tilojen tai historiallisten aiheiden kuvaaminen tänä päivänä asettautuneena ikään kuin välineeksi, mahdollisuudeksi toimia kuvataiteilijana ilman "egoismin taakkaa".